Nastavlja se uređenje Adaševaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se uređenje Adaševaca

Uređenje sela i ulaganje u komunalnu infrastrukturu prioritet je u Adaševcima, selu šidske opštine. Sredstva za ove namene obezbeđuju se kroz redovno finansiranje iz opštinskog budžeta s obzirom da selo nema mesni samodoprinos.

Selo Adaševce sa Šidom, na zadovoljstvo meštana, spaja biciklističko-pešačka staza, koja je samo jedna od investicija koje su u poslednje vreme popravile kvalitet života u ovom selu. Na raspolaganju su im i novi sportski tereni u dvorištu osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << škole. Uređeno je i mesno groblje, na kojem su nedavno postavljene nove klupe.

S obzirom da Adaševci nemaju raspisan mesni samodoprinos, ulaganja u razvoj sela moguća su zahvaljujući sredstvima iz opštinskog budžeta kroz redovno finansiranje mesnih zajednica.

Do kraja godine u Adaševcima je planiran završetak projekta za rekonstrukciju seoskog Doma kulture, kao i obezbeđivanje sredstava po konkursima za uređenje kanalske mreže.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.