Izvor: B92, 10.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak suđenja za ubistvo Đinđića odložen za sredu

Beograd -- Suđenje za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića pred Specijalnim sudom u Beogradu odloženo je za sredu jer još nije stigao odgovor Vrhovnog suda Srbije na zahtev advokata odbrane za suspenziju predsednika Sudskog veća Marka Kljajevića i izuzeće predsednika Okružnog suda Radoslava Baćevića. Kako iz Specijalnog suda javlja novinar B92 Miloš Milić, nastavak suđenja zakazan je za sredu u 10:00, do kada bi trebalo da se steknu uslovi da predsednica Vrhovnog suda Sonja Brkić odgovori na zahteve četiti advokata odbrane.

Kako B92 saznaje, za šest dana suđenja advokati optuženih podneli su ukupno 78 predloga i raznih zahteva za izuzeće i žalbe. Sudsko veće odbilo je svih 78 zahteva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.