Izvor: Blic, 15.Sep.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnik iz Kikinde tukao devojku, pa je držao zatvorenu

Goranu Tramošljaninu (26) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde, koji je osumnjičen da je u svojoj kući, na silu, protiv njene volje, držao zatvorenu devojku A. D. (33) iz susednih Novih Kozaraca i to u nameri da prikrije tragove nasilja koje je vršio nad njom, određen je pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen zbog krivičnog dela prinude, ali i zbog opasnosti da ne bi ponovio krivično delo, jer je reč o mladiću koji je do sada višestruko osuđivan zbog drugih, različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krivičnih dela.

Kako saznajemo, Tramošljanin je devojku, prema njenom iskazu, držao u kući nekoliko sati, jer je prethodno lakše povredio, pa joj nije dao da izađe kako ne bi mogla da ga prijavi niti da zatraži pomoć. Njih dvoje bili su u partnerskoj vezi, ali nisu zasnovali vanbračnu zajednicu.

Tramošljanina je policija uhapsila u akciji "Armagedon", a juče popodne je više sati saslušavan u Osnovnom sudu u Kikindi i tom prilikom je negirao navode devojke A. D.

Istragu je vodila sudija Dejana Ćopkov-Vencel.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.