Izvor: B92, 31.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnici upali u TV Leskovac

Leskovac -- Dve osobe upale su sinoć u prostorije TV Leskovac, razbile jedan kompjuter i fizički pokušale da se obračunaju sa zaposlenima.

Jedan od napadača Boško J. na stepeništu je pokušao da zadavi snimatelja TV Leskovac Milorada Jovića. Kada je snimatelj uspeo da se oslobodi, napadač je upao u redakciju i polomio kompjuter.

"Nakon smene pošao sam kući i na stepeništu sam se susreo sa dvojicom nepoznatih ljudi. Jedna je bez reči skočio na mene i počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da me davi, jedva sam se iščupao i pobegao natrag u prostorije televizije", kaže snimatelj Milorad Jović za B92.

Na osnovu snimka sa kamere za video nadzor u hodniku, policija je identifikovala napadače. Oni su u policiji izjavili da su bili nezadovoljni zbog vesti o požaru u fabrici ''Nevena kolor'' koju je TV Leskovac objavila informativnoj emisiji u 22 sata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.