Nasilnice slobodne

Izvor: Blic, 27.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnice slobodne

PODGORICA - Tri Podgoričanke, od kojih su dve tukle, mučile i zlostavljale devojku iz Srbije, a treća to snimala video-kamerom, posle saslušanja u policiji puštene su na slobodu.

Ovaj nezapamćen slučaj brutalnog nasilja, da podsetimo, dospeo je u javnost putem interneta, u obliku šesnaestominutnog snimka nazvanog „Marija Zabjelo".

Sve tri Podgoričanke su na slobodi jer policija u daljoj istrazi prikuplja materijalne dokaze protiv njih. Posle toga će uslediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krivična prijava, saznajemo u MUP-u Crne Gore.

Na pitanje za koje krivično delo su osumnjičene, naš izvor je rekao da će se to znati tek po završetku kompletne policijske istrage. Reč je o devojkama rodom iz Zete, nadomak Podgorice.

Naš izvor nije mogao da saopšti odakle je zlostavljana devojka, kao ni njen identitet. Ona je iz Podgorice otišla u Srbiju pre pokretanja policijske istrage, pa će crnogorski MUP na osnovu video-snimka, u saradnji sa srpskim kolegama, pokušati da je identifikuje.

Na snimku su prikazane mučne scene maltretiranja. Devojke nasilnice svojoj vezanoj žrtvi upućuju najpogrdnije reči, kidaju joj odeću. Njihova žrtva se ne opire i deluje kao da je prethodno drogirana. Motiv za ovakvo iživljavanje je, navodno, to što je ona jednoj od Podgoričanki „preotela dečka".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.