Izvor: B92, 06.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut član OV Zrenjanin

Zrenjanin -- Nepoznata osoba sa "fantomkom" na glavi napala je u petak uveče Milorada Ljiljka člana Opštinskog veća SO Zrenjanin.

Za sada nepoznata osoba napala je Ljiljka u njegovoj kući i nožem mu po licu i nogama nanela povrede. Ljiljak u izjavi za B92 objašnjava da je gledao televiziju, kada je u svojoj sobi odjednom ugledao maskiranu osobu:

"Odjednom sam se zatekao da je ispred mene, pored kreveta, stajao jedan, onako kao komandos, sa fantomkom na glavi i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa velikim nožem je počeo prema meni da maše. Kao u horor filmovima. Zadao sam mu nekoliko udaraca nogom, a on je i dalje sekao. Imao sam sedam, osam uboda. Onda sam se setio da imam pištolj ispod dušeka. Ja sam nekako uspeo da dođem do tog pištolja i on je to osetio i onda je počeo da beži."

Policija je izvršila uviđaj, ali se za počiniocem ovog dela još traga, jer je napadač uspeo da pobegne. Motivi napad nisu poznati

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.