Napadnut Jovo Kapičić

Izvor: Politika, 12.Dec.2011, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut Jovo Kapičić

BEOGRAD – Penzionisani general JNA Jovo Kapičić (92), koji je napadnut u centru Beograda pušten je na kućno lečenje nakon pregleda u Urgentnom centru, rekao je Tanjugu portparol Kliničkog centra Drago Jovanović.

Prema njegovim rečima, Kapičić je pregledan na ORL odeljenju i ima blaže povrede glave, nosa i ortopedske povrede, a na svoju inicijativu nije zadržan na lečenju, već je otišao kući.

Kapičić je napadnut oko 15 sati na uglu ulica Stanoja Glavaša i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Cvijićeve u centru Beograda, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u.

Kako su Tanjugu rekli članovi porodice, Kapičića je s leđa napao nepoznati čovek i udario ga u glavu.

Nakon što je nekoliko trenutaka ležao onesvešćen, Kapičića su dva prolaznika dopratila do stana, posle čega je lekarsku pomoć potražio u Urgentnom centru.

Kapičić je za RTS kazao da misli da su razlozi napada isključivo istorijski i politički budući da, kako kaže, „važi kao Crnogorac, kao organizator Golog otoka i tvorac hapšenja Draže Mihajlovića”.

Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniocem.

Tanjug

objavljeno: 12.12.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen Jovo Kapičić

Izvor: RTS, 12.Dec.2011

Nekadašnji general Udbe Jovo Kapičić pretučen u Beogradu. Razlozi za napad su politički ili istorijski, kaže za RTS Jovo Kapičić.

Nastavak na RTS...

Pretučen Jovo Kapičić

Izvor: TvojPortal.com, 12.Dec.2011

/vesti onlione/. Bivši general JNA Jovo Kapičić pretučen je danas u Beogradu i trenutno se, kako je rekao njegov sin Dragan, nalazi u bolnici na pregledima.. . . Njegov sin Dragan Kapičić, bivši košarkaš, rekao je agenciji Beta da je njegov otac napadnut danas u ulici Stanoja Glavaša u...

Nastavak na TvojPortal.com...

Beograd: Pretučen general u penziji Jovo Kapičić

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Dec.2011

Bivši general JNA i narodni heroj Jovo Kapičić pretučen je danas u Beogradu i trenutno se, kako je rekao njegov sin Dragan, nalazi u bolnici na pregledima. Njegov sin Dragan Kapičić, bivši košarkaš, rekao je agenciji Beta da je njegov otac napadnut u ulici Stanoja Glavaša u Beogradu kada ga...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.