Napadač pobegao policijskoj poteri

Izvor: Blic, 12.Jun.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač pobegao policijskoj poteri

Beograd - Jovan Đ. (19) iz Beograda ranjen je prošle noći sa dva hica u butinu na Kalemegdanu, nedaleko od Sahat kule. Na njega je iz pištolja pucao za sada nepoznati napadač, koji je uspeo da pobegne policijskoj poteri.

Ranjeni mladić, kako saznajemo, zbrinut je na odeljenju Ortopedije Urgentnog centra i nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, do pucnjave je došlo dva sata posle ponoći, nakon kraće prepirke Jovana Đ. i jednog mladića. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je napadač izvadio pištolj, Jovan Đ. je počeo da beži. Međutim, posle dvadesetak metara napadač ga je sustigao, ispalio u njega dva hica, a zatim pobegao prema izlazu sa Kalemegdanske tvrđave. Ubrzo je na mesto pucnjave stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povređenog mladića prevezla u bolnicu. Kako saznajemo, Jovan Đ. je od ranije poznat policiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kalemegdan bez obezbeđenja i rasvete

Izvor: Politika, 12.Jun.2010

Mladić upucan sa dva metka u noći između četvrtka i petka kod Sahat-kule nije u životnoj opasnosti. – Tvrđavi je potrebno 18 profesionalnih čuvara koji bi je nadzirali 24 časa, a ima tek pet radnika na parkingu..Devetnaestogodišnji Jovan Đ. pogođen je u noći između četvrtka i petka u...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.