Napad u Sigurnoj kući, više žena i dete povređeno

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2013, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Sigurnoj kući, više žena i dete povređeno

Nekoliko žena i jedno dete danas su povređeni, kada je muž jedne od štićenica ušao u Sigurnu kuću i napao ih nožem, rekla je Tanjugu koordinatorka Sigurnih kuća u Beogradu Vesna Stanojević.
Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, u napadu koji se dogodio oko 12 sati povređene su dve žene i jedno dete, a počinilac je ubrzo pronađen i lišen slobode.
Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru i niko nije životno ugrožen, kažu u MUP-u.
Stanojević je precizirala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da je muž jedne od štićenica preskočio ogradu i ušao u Sigurnu kuću, gde je napao suprugu koja se dva i po meseca nalazi u toj ustanovi sa detetom.
Dete i ostale štićenice pokušale su da ga spreče u napadu, ali je on i njih povredio.
Izvor: Tanjug
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Sigurne kuće u Srbiji više nisu bezbedne

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jun.2013, 19:23

Dve žene i jedno dete povredjeni su u napadu nasilnog supruga u sigurnoj ženskoj kući u Beogradu. Ovaj incident, u kom samo pukom srećom nije bilo mrtvih, ukazao je na sve učestalije nasilje nad ženama i nezaštićenost ustanova u kojima borave žrtve.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.