Izvor: B92, 21.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Gračanici

Gračanica -- Nepoznate osobe napale su u Gračanici devojku V. K. i mladića S. Đ., povredili ih, oteli auto, novac i mobilne telefone.

Direktor gračaničkog Kliničko-bolničkog centra "Simonida" Stojan Sekulić potvrdio je da su mladić iz Gračanice i devojka iz Mladenovca stigli u bolnicu dva sata posle ponoći.

Kod devojke, prema Sekulićevim rečima, nema vidljivih fizičkih povreda, ali je obavljen ginekološki pregled i urađeni su svi brisevi, koji će nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << analize u laboratoriji pokazati da li su napadači silovali devojku. Lekari su kod S. Đ. konstatovali lakše povrede glave, rekao je Sekulić.

Porptarol KPS Veton Eljšani potvrdio je da je slučaj prijavljen policiji i da je istraga u toku.

U trenutku napada mladić i devojka su sedeli u parkiranom automobilu pored obdaništa.

Napadači su ih potom odvezli do susednog albanskog sela Ajvalija, i izbacili ih iz vozila. Mladić i devojka su odatle pešice stigli do bolnice u Gračanici, gde im je ukazana pomoć.

Mladić je noćas pušten kući, dok je devojka zadržana u bolnici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.