Napad na vlasnika taksi firme: Pucača snimile kamere

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na vlasnika taksi firme: Pucača snimile kamere

Bez epiloga obračun u kome je ranjen Dejan Arsić iz Užica DAN posle pucnjave na parkingu kod Autobuske stanice, kada je nepoznati napadač sa tri hica ranio Dejana Arsića Arsu iz Užica, policija traga za akterom sačekuše i veštači tragove: iz izvora bliskog istrazi, "Novosti" saznaju da je maskirani napadač snimljen sa više bezbednosnih kamera. Proveravaju se i mogući tragovi na automobilu kojim je on pobegao sa mesta obračuna, a u Opštoj bolnici je rečeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je povređeni u dobrom stanju i da nije životno ugrožen. - Napadač je snimljen kamerama postavljenim kod restorana Vagon i kod Autobuske stanice - rečeno je "Novostima", ali nije poznato koliko će to koristiti istrazi, jer je on bio maskiran tamnim kaputom, šeširom, nosio je u trenutku pucnjave dugačku bradu. Neposredno posle incidenta napadač je pobegao u pravcu JP "Vodovod" i zlatiborske magistrale. - Tu ga je čekao sivi "audi", koji je dugo stajao upaljen. Napadač je uleteo u auto, stigao je do naselja Tatinac, gde je vozilo zapalio - kaže izvor iz istrage. Podsetimo, u petak u 13 časova nepoznati napadač je sačekao Arsića na parkingu, kroz vrata sa leve i desne strane ispalio je u njegovom pravcu šest hitaca iz neposredne blizine. Arsić je zadobio prostrelne i ustrelne povrede u predelu prepona i natkolenice. Povređeni Arsić vlasnik je taksi firme "500-400", suvlasnik je pekare na autobuskoj stanici, ranije je bio zakupac kafića-splava na gradskoj plaži. Nezvanično saznajemo da ima podebeo policijski dosije i izdržanu dugogodišnju zatvorsku kaznu, zbog teških krivičnih dela uključujući i ubistvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTERA POSLE PUCNJAVE Policija traga za napadačem koji je ranio vlasnika taksi udruženja

Izvor: Blic, 21.Avg.2016, 07:51

Policija traga za napadačem koji je prekjuče u Užicu sa tri hica iz pištolja ranio Dejana Arsića Arsu (39), vlasnika taksi udruženja "500-400"...Trenutno se veštači "audi", pronađen zapaljen u selu Tatinac, kojim je saučesnik nakon pucnjave odvezao napadača sa mesta zločina...Iako nije poznat...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.