Izvor: RTS, 27.Nov.2020, 17:13

Napad na učenika škole u Grockoj, prijave protiv osumnjičenih

Dva mladića su danas upala u srednju školu u Grockoj i napala jednog učenika. Protiv osumnjičenih za napad su podnete prijave.
Dva mladića su tokom malog odmora između časova upala u školu u Grockoj i počela da šamaraju učenika trećeg razreda. Oni su iskoristili taj period jer se ulazi tokom časova zaključavaju. 

Direktor škole Selimir Radosavljević je za RTS rekao da je srećeom tu bio dežurni profesor, kao i još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << učenika, koji su ih odmah razdvojili.
Kad je zvonilo za početak drugog časa, ulaz je zakčučan i napadači su pokušali da izađu. Pošto nisu mogli, oni su razbili jedan prozor i na taj način izašli. 
Utvrđeno je da oni nisu đaci škole, niti su bili.  
Svi nadležni organi su obavešteni o napadu, a napadnuti dečak je poslat u Dom zdravlja na pregled, gde je utvrđeno da nema povreda.  
MUP je saopštio da je uhapšen G. A. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari, dok je protiv šesnaestogodišnjeg mladića podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.
Osumnjičenom G. A. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšeni nasilnici zbog haosa u školi u Grockoj

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Beograd -- Policija u Beogradu uhapsila je G. A. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari...Protiv šesnaestogodišnjeg mladića podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.