Napad na otpravnika GSP

Izvor: Akter, 30.Jul.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na otpravnika GSP

Otpravnik Gradskog saobraćajnog (GSP) C.D. u sredu uveče je teško povređen na okretnici Banjica, kada ga je jedan muškarac ubo šrafcigerom u stomak, navodi GSP u saopštenju i dodaje da je policija privela napadača i da je to 33. napad na zaposlene GSP od početka godine

C.D. je u svesnom stanju prebačen na odeljenje hirurgije VMA, gde mu je ukazana pomoć i zaustavljeno krvarenje, navodi se u saopštenju.

Policija je obavila uviđaj i privela napadača.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />Radnik GSP je napadnut kada je izašao iz otpravničke kućice da isprazni korpu sa otpacima.

On je, kako se ističe u saopštenju, pored kontejnera zatekao nepoznatog muškarca starosti između 30 i 40 godina koji je odvaljivao metalne ploče sa kontejnera.

Upitao je muškarca zašto to radi i tada je napadnut.

Dva vozača sa linija 405 i 407 pritekli su u pomoć otpravniku i uhvatili napadača.

U saopštenju se ističe da je "ovo 33. napad na radnike JKP GSP Beograd od početka godine.

Zaposleni GSP uputili su apel da nadležni preduzmu neophodne mere kako bi se takvi slučajevi sprečili.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.