Izvor: B92, 19.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalog za privođenje Marije M.

Beograd -- Ćerka bivšeg predsednika Jugoslavije Marija Milošević nije se zbog bolesti pojavila na suđenju u beogradskoj Palati pravde.

Sudsko veće je zbog toga odlučilo da ona bude privedena na sledeći glavni pretres. Marija Milošević je optužena za izazivanje opšte opasnosti zbog pucanja prilikom hapšenja Slobodana Miloševića 2001. godine u vili Mir.

Advokat Miloševićeve, Vladimir Ilić dostavio je sudu medicinsku dokumentaciju da njegova branjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima "ozbiljan bronhitis" i da ne sme da napušta mesto boravka. Marija Milošević ima prijavljeno prebivalište u Podgorici.

Na prvom suđenju zbog pucnjave ispred vile Mir, Marija Milošević je osuđena na uslovnu zatvorsku kaznu, ali je viši sud poništio tu presudu i naložio novo suđenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.