Naleteo na pešake, jedan poginuo

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naleteo na pešake, jedan poginuo

Jedan pešak je poginuo, a drugi je lakše povređen, kada je na njih u selu Mršinci kod Čačka naletelo putničko vozilo dok su se kretali uz levu ivicu kolovoza, saopštila je danas čačanska policija.

Momir T. (61) iz Mršinaca poginuo je, a njegov sin Radiša (32) je zadobio lakše telesne povrede i nalazi se u čačanskoj bolnici.

Na njih je sinoć oko 20 časova, dok su se kretali uz ivicu leve strane kolovoza, naletelo putničko vozilo kojim je upravljao Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Z. (25) iz Kraljeva, koji je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na levu stranu kolovoza, navodi se u saopštenju policije.

Policija je uhapsila Nikolu Z. i on će danas, uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.