Izvor: Danas, 08.Avg.2022, 19:31

Nakon tajnih i javni apeli Šmita: Deblokada Ustavnog suda izgovor za nametanje Izbornog zakona?

"Pozivam vas da dovršite, bez daljeg odlaganja, imenovanje sudija na upražnjenim mestima. Samo postupanjem u skladu s Ustavom Federacije BiH možete pokazati svoju opredeljenost za iznalaženje pozitivnih rešenja za probleme ove zemlje", naveo je između ostalog Visoki predstavnik Kristijan Šmit u današnjem pismu, prenosi agencija Patria.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Komšić: Šmit traži bilo kakav izgovor za nametanje trajne etničke diskriminacije

Izvor: Danas, 09.Avg.2022, 15:17

Član Predsedništva BiH Željko Komšić ocenio je da su pokušaji Visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita da pronađe bilo kakav izgovor za nametanje diskriminirajućih odredbi izbornog zakona, još jedan pokušaj da se zauvek cementira presudan utIcaj zvaničnog Zagreba na političke procese...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.