Nakon incidenata u Mitrovici, gradonačelnik naložio prekid radova na mostu

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon incidenata u Mitrovici, gradonačelnik naložio prekid radova na mostu

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić naložio je danas prekid radova na i oko mosta u ovom gradu i zatražio od međunarodnih i lokalnih bezbednosnih organa da osiguraju bezbednost građanima.

Rakić je izjavio Tanjugu da je razlog za ovakvu odluku serija ozbiljnih incidenata u gradu i da traži od predstavnika EU da se ispoštuje Briselski sporazum i iznad svega i prioritetno građanima osigura bezbednost.

On je pozvao Kfor da pojača prisustvo u Kosovskoj Mitrovici, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a da Kosovska policija pooštri kontrolu osoba u ovom gradu, naročito u mešovitim sredinama.

"Poslednji incidenti koji su se dogodili u Kosovskoj Mitrovici zaslužuju svaku vrstu osude. Odgovorni treba da budu pronađeni i najoštrije sankcionisani", poručio je Rakić.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Rakić naložio prekid radova na mostu u Mitrovici

Izvor: Telegraf.rs, 19.Apr.2017

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić naložio je danas prekid radova na i oko mosta u ovom gradu. Rakić je zatražio od međunarodnih i lokalnih bezbednosnih organa da osiguraju bezbednost građanima...Rakić je izjavio Tanjugu da je razlog za ovakvu odluku serija ozbiljnih incidenata u gradu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.