Najviše krivičnih prijava protiv saobraćajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše krivičnih prijava protiv saobraćajaca

Prema najnovijem izvveštaju Sektor unutrašnje kontrole MUP-a, najviše krivičnih prijava u 2016. podneto je protiv saobraćajaca, na drugom mestu su policajci u plavoj uniformi koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a na trećem zaposleni na upravnim poslovima.

Prema pisanju Politike, slede granična i kriminalistička policija.

Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije je u prošloj godini, prema istim podacima, podneo 201 krivičnu prijavu protiv policajaca, što je za 20 odsto više u odnosu na 2015.

Oko polovine krivičnih prijava ili 45 odsto podneto je protiv saobraćajnih policajaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Politika: Najviše krivičnih prijava protiv saobraćajaca

Izvor: B92, 09.Apr.2017

Beograd -- Prema najnovijem izveštaju Sektora unutrašnje kontrole MUP-a, najviše krivičnih prijava u 2016. podneto je protiv saobraćajaca...Na drugom mestu su policajci u plavoj uniformi koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a na trećem zaposleni na upravnim poslovima...Prema pisanju "Politike",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.