Najveći rizik odavanje tajni

Izvor: Danas, 13.Mar.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći rizik odavanje tajni

Dokaze koji terete advokata Radovana Štrbca u optužnici za pranje novca odbeglog narko-šefa Darka Šarića, Tužilaštvu je dostavila Služba za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije (UKP), rečeno je u prekjučerašnjoj polemici pred Specijalnim sudom. Naime, odgovarajući Štrbcu, koji je za sudskom govornicom osporio da dokumenta iz njegovog računara pokazuju da se dogovarao o „prikrivanju prljavog novca“, postupajući tužilac Saša Ivanović rekao je da je sve što je našla SSIM predočeno sudskom veću, koje jedino može da utvrđuje šta je dokaz.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vuković: Upozoren sam zbog Šarića

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2014

DRAŠKO Vuković, svedok saradnik u postupku koji se vodi protiv Darka Šarića po optužabama da je sa pripadnicima svoje grupe švercovao kokain iz Južne Amerike za Evropu, saslušan je u četvrtak u Tužilaštvu za organizovani kriminal kao svedok u istrazi protiv osumnjičenih za odavanje informacija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.