Izvor: Blic, 10.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstrože mere za komandira straže

Direktor Uprave za izvršenje sankcija Saša Vukadinović izjavio je danas da će prema komandiru straže koji je napravio propust, kada su dvojica zatvorenika pobegla iz Centralnog zatvora, biti preduzete najstrožije mere.

"Komandir je suspendovan i protiv njega je pokrenut dispiplinski postupak i verovatno će prema njemu da se primeni najstroža mera koja je predviđena za težu povredu radne obaveze. Verovatno i prestanak radnog odnosa", kazao je Vukadinović agenciji Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Jedan od dvojice begunaca iz Okružnog zatvora u Beogradu noćas je uhapšen, dok policija za drugim intenzivno traga, izjavio je Tanjugu direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Saša Vukadinović.

Iz Okružnog zatvora su, prema izveštajima medija, u sredu 8. avgusta pobegli Boško Savić i Dušan Arsić dok su bili angažovani na održavanju zatvorskog kruga. Vukadinović nije mogao da navede ime zatvorenika koji je noćas uhapšen, dodajući da su pitanju osuđenici koji su uskoro trebali da izađu na slobodu iz Okružnog zatvora.

Prema njegovim rečima, begunci su uspeli da izađu iz zatvorskog kruga kada su iznosili smeće, preskočivši ogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.