Nađeno osam kilograma marihuane na Horgošu

Izvor: Blic, 13.Jun.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno osam kilograma marihuane na Horgošu

Carinici su rano jutros na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo osam kilograma marihuane.

Marihuana je otkrivena u vozilu "DaimlerChrysler" nemačkih registarskih oznaka, kojim je ka Zapadnoj Evropi putovao srpski državljanin albanskog porekla, navodi se u saopštenju Uprave carina.

On je na pitanje carinika odgovorio da sem ličnog prtljaga nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu.

Međutim, detaljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pregledom vozila je u fabričkim šupljinama prtljažnika, kao i ispod tapacirunga prednjih desnih i zadnjih levih i desnih vrata, pronađeno sedam paketa marihuane, ukupne težine 7.768 grama.

Drogu, vozilo i vozača preuzela je policija, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENA NA HORGOŠU: Albanac uhvaćen u švercu 8 kg marihuane

Izvor: Kurir, 13.Jun.2016

...Marihuana je otkrivena u vozilu "DaimlerChrysler" nemačkih registarskih oznaka, kojim je ka Zapadnoj Evropi putovao srpski državljanin albanskog porekla, navodi se u saopštenju Uprave carina..On je na pitanje carinika odgovorio da sem ličnog prtljaga nema ništa da prijavi za carinsku kontroluMeđutim,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.