Izvor: B92, 20.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno 12 ukradenih vozila

Beograd -- U akciji policije nađeno 12 putničkih automobila visoke klase, ukradenih na teritoriji Beograda, saopštio MUP Srbije.

U saopštenju se navodi da su nađena vozila marki "folksvagen", "audi" i "mercedes", a da je podneto šest krivičnih prijava. Reč je o Dejanu M., Dušanu N., Radenku R., Ivanu A., Vladimiru Č., Saši R. i Milku Ć., a sumnja se da su pomenuti izvršili više krivičnih dela prikrivanja, falsifikovanja isprava, prevara i navođenja na overavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neistinitih sadržaja.

Navodi se da je Dejan M. pribavljao ukradena vozila na teritoriji Srbije, najčešće na teritoriji Beograda, vozio ih do automehaničarske radionice Dušana N. u Čačku, koji je falsifikovao identifikacione oznake šasije i motora. Za takva vozila Dragan M. je izrađivao falsifikovanu, najčešće inostranu saobraćajnu dokumentaciju i prodavao vozila na teritoriji Čačka, prikazujući ih kao vozila koja su uvezena iz inostranstva.

Pretpostavlja se da je grupa tako prodala više od 30 vozila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.