Izvor: Blic, 28.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen ugljenisan leš mladića

Nađen ugljenisan leš mladića

PODGORICA - U okolini albanskog grada Drača pre nekoliko dana pronađen je ugljenisan leš koji još nije identifikovan, ali tamošnja policija pretpostavlja da je reč o mladiću iz Crne Gore starosti između 25 i 30 godina koji je stradao od albanske mafije koja ga je živog spalila. Prema pisanju podgoričkog 'Dana', policija u Draču smatra da je mladić stradao u obračunu sa albanskom mafijom jer su pojave ugljenisanih leševa česte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Albaniji kada su u pitanju obračuni kriminalnih grupa. Albanska policija pokušava da analizom DNK-a okrije identitet mladića, a ako ne uspe, obratiće se za pomoć kolegama iz Crne Gore.

Falsifikovali hiljadarke

BEOGRAD - Marjan Stojanović (20) i Dalibor Spasić (23) iz Velike Plane uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili falsifikovanjem novca. Prema saopštenju MUP-a, Stojanović je od prijatelja nabavio računarski disk sa skeniranom novčanicom od 1.000 dinara, uz dogovor da za prijatelja i dvojicu poznanika izradi falsifikovane novčanice za 10 odsto vrednosti. Navedenoj trojici dao je 18 novčanica, deset prijatelju u Velikoj Plani, a Spasiću 25 lažnih hiljadarki koje je utopio sa izvesnim Nenadom Mladenovićem. Spasić 23. septembra dolazi u Beograd s namerom da pet lažnih novčanica utopi kod stranaca koji su došli da gledaju košarkaške utakmice. Uhapšen je ispred 'Beogradske arene' zbog preprodaje ulaznica, a kod njega su nađene i lažne hiljadarke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.