Nađen izmasakriran: Ovo je Nebojša Nedeljković (45), izboden nasmrt u Bariču

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen izmasakriran: Ovo je Nebojša Nedeljković (45), izboden nasmrt u Bariču

Telo sa vidljivim povredama nožem u predelu grudi, leđa i vrata otkriveno u automobilu "lanča" U ULICI Tanaska Rajića u obrenovačkom naselju Barič, sat posle ponoći, u noći između utorka i srede, u automobilu "lanča" pronađeno je izmasakrirano telo Nebojše Nedeljkovića (45)! On je imao vidljive povrede nožem u predelu grudi, leđa i vrata, a kako nezvanično saznajemo, ubijen je u svojim kolima prilikom primopredaje droge. Prema prvim informacijama iz istrage, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nedeljković se u jednoj sporednoj ulici u Bariču sastao sa čovekom od kog je uzimao narkotike, ali je došlo do svađe. On je uboden pet puta, dva puta u leđa i grudi i jednom u vrat. Ubica je nakon toga pobegao, a nesrećni čovek je upalio automobil i povređen vozio lokalnim putem, kada je, kako nezvanično saznajemo, izgubio kontrolu i udario u saobraćajni znak pored ulice. Policiju je o zločinu obavestio slučajni prolaznik, koji je primetio nepomično telo muškarca u kolima. Prednja strana automobila je bila vidno oštećena, a vozilo okrenuto na drugu stranu. Kako su se reporteri "Novosti" u sredu uverili, odmah pored Ulice Tanaska Rajića u Bariču bilo je prisutno nekoliko istražitelja i obrenovačkih policajaca, koji su obavljali uviđaj. Kako za "Novosti" kaže M. M., čija se kuća nalazi nekoliko metara od mesta gde je pronađeno beživotno telo, policijsku patrolu čuo je oko tri sata ujutru. - Pošto mi je TV stalno uključen, zbog unuka koji ga gleda, u trenutku nesreće nisam čuo ništa. Tek kasnije sam video rotaciju i čuo priču ispred kuće, pa sam brzo izašao da pogledam šta se dešava. Kada sam došao na mesto zločina, prisutni su izvlačili telo iz automobila, stvarno je bio jeziv prizor - kaže očevidac. Meštani ovog dela Obrenovca, koji poznaju porodicu Nedeljković, za naš list pričaju da su radna i vredna familija, ali da su sa Nebojšom imali velike probleme.PROČITAJTE JOŠ - Nebojša vozio izboden dok nije izgubio svest, policija privela lokalnog dilera i saučesnika: Novi detalji zločina u Bariču - Živeo je sa nevenčanom suprugom, ali nije imao dece. Znam da njegovi imaju veliki servis za popravku kamiona kod Ostružnice. Takođe, ima brata koji je oženjen i ima decu - kažu meštani. - On je prodavao i koristio drogu, a išlo je dotle da ga je familija vodila u Rusiju, na lečenje i odvikavanje od narkotika. Kako oni ističu, Nebojša je odranije poznat organima reda, jer je bio u zatvoru nekoliko godina zbog ubistva pešaka.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelji ispratili Nebojšu na večni počinak: Uz jauke porodice i tugu prijatelja sahranjena žrtva zločina u Bariču (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019

Iz kapele su se mogli čuti jauci i oplakivanje ožalošćenih članova porodice. Žene su prinosile vence cveća sa posvetama NA lokalnom groblju u obrenovačkom naselju Barič, danas u 14.30 časova sahranjen je tragično nastradali Nebojša Nedeljković, koji je u noći između...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.