Na smrt pretukao komšiju zbog parking mesta

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na smrt pretukao komšiju zbog parking mesta

Policija je uhapsila Boru M. (57), taksistu iz Beograda osumnjičenog da je 26. februara uveče na smrt pretukao komšiju Sinišu M. (58) i to zbog parking mesta.

Kako "Blic” saznaje te večeri je siniša M. parkirao svoj "jugo” ispred broja 8 u Ulici Serdar Janka Vukotića na Labudovom brdu, gde stanuje Bora M.. Bora M. je izašao i počeo da se svađa sa komšijom, koji mu je rekao da će se vratiti da preparkira "jugo”, čim odnese kese kući jer se vraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz kupovine.

Bora M. je počeo da tuče komšiju, koji je pao, udario glavom o beton, i poslednjim atomima snage pozvao "92” i prijavio da je pretučen zbog parking mesta.

Međutim, kada je stigla policijska patrola Siniša M. je već bio mrtav. Istragu su preuzeli operativci Trećeg odeljenja koji su ubrzo uhapsili Boru M.. Osumnjičeni je poznat po nasilničkom ponašanju, a istražni sudija mu je odredio pritvor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.