Na putu Beograd - Novi Sad vozio 212 kilometara na čas pri ograničenju od 100 km/h

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2023, 10:23

Na putu Beograd - Novi Sad vozio 212 kilometara na čas pri ograničenju od 100 km/h

Beogradska policija isključila je iz saobraćaja dvojicu muškaraca koji su prekoračili brzinu i vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je u noći između srede i četvrtka, sat posle ponoći, na auto-putu Beograd - Novi Sad, zbog nasilničke vožnje presretačem zaustavila automobil marke "audi" kojim je četrdesetpetogodišnjak upravljao brzinom od 212 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 100 kilometara na čas.

Iz saobraćaja je u sredu uveče oko 22 časa isključen i dvadesetjednogodišnji muškarac koji je, kako je utvrđeno droga testom, na Pančevačkom putu upravljao "fijatom" pod dejstvom marihuane.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vozio "audi" auto-putem Beograd - Novi Sad brzinom 212 km/h, drugi za volanom na marihuani

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2023

Saobraćajna policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja dvojicu muškaraca koji su upravljali automobilima brzinom većom od dozvoljene ili pod dejstvom droge.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.