Na području Južnobačkog okruga 23 saobraćajne nezgode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2022, 17:09

Na području Južnobačkog okruga 23 saobraćajne nezgode

U periodu od 21. do 23. januara, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 23 saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a 4 su lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a 3 lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 648 prekršaja iz Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 68 vozača i 21 vozilo, a zadržana su 22 vozača, od kojih 15 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a 3 zbog ponavljanja prekršaja.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, četvorica vozača terete se i za nasilničku vožnju, jer su u Novom Sadu, Kaću i Sremskim Karlovcima vozili automobile sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.