Na aerodromu „Nikola Tesla” zaplenjeno 8,5 kilograma kokaina

Izvor: Politika, 09.Jul.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodromu „Nikola Tesla” zaplenjeno 8,5 kilograma kokaina

Uhapšen državljanin Brazila koji je iz Sao Paola preko Ciriha doputovao u Beograd. – Droga namenjena prodaji u Novom Sadu i Beogradu

 Brazilski državljanin J. Gradoski (1989) uhapšen je u četvrtak kasno popodne na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla” jer u u torbama i rančevima koje je nosio pronađeno 8,5 kilograma kokaina, nezvanično saznaje „Politika“.

Brazilac je putovao iz Sao Paola preko Ciriha do Beograda, a kako nezvanično otkrivamo, droga >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koju je nosio sa sobom bila je namenjena za prodaju na festivalu „Egzit” koji počinje u Novom Sadu, ali i za uličnu prodaju u Beogradu.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Foto A. Vasiljević

Pripadnici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina i SBPOK MUP-a Srbije u njegovom prtljagu, i to u fabričko izrađenom delu postave pronašli su kokain namenjen za uličnu prodaju.

„Droga je bila umotana u indigo, kako se ne bi videla na aparatima kojima se ispituje prtljag, a brazilski državljanin nije se opirao hapšenju“, saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Gradoski je kod sebe imao povratnu kartu za Sao Paolo sa datumom 17. jul.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.