Na Zvezdari izrešetan kum Ane Nikolić i Raste

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zvezdari izrešetan kum Ane Nikolić i Raste

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.Ančević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zvani Aki, bio je lični vozač i obezbeđenje ovog poznatog para. Podsetimo, Andrej koji je sa suprugom Aleksandrom Gašparević (30) bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.Neposredno pre pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko reči, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.PROČITAJTE I: OBRAČUN NA ZVEZDARI: Horor kod "Aviv parka" ranjeni muškarac i žena On je ispalio više metaka u Ančevića, dok je njegova supruga Aleksandra stajala u neposrednoj blizini. Jedan metak je rikošetirao i pogodio Aleksandru u stopalo.Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti.(Informer)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZREŠETAN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE NA ZVEZDARI! Andrej pogođen u nogu, napadač pobegao!

Izvor: Svet, 13.Jun.2018

Andrej Ančević koji je sinoć upucan ispred “Aviv parka” u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.. Andrej je sa Aleksandrom G. bio u obližnjem restoranu, zadobio je prostrelnu ranu natkolenice, a žena ustrelnu ranu stopala. Oboje...

Nastavak na Svet...

POZADINA SUKOBA NA ZVEZDARI: Kuma Ane i Raste upucali zbog duga?

Izvor: Kurir, 13.Jun.2018

Andrej Ančević (31), venčani kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, ranjen je u pucnjavi u blizini "Aviv parka" na Zvezdari najverovatnije zbog duga, saznaje Kurir.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.