Ana i Rasta se oglasili povodom PUCNJAVE NA ZVEZDARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Rasta se oglasili povodom PUCNJAVE NA ZVEZDARI

Sve se otkrilo

Kako se saznaje muškarac koji je sinoć upucan nije kum poznatog para već je bio Rastin lični vozač.

 - Ni Ana ni Rasta sa dotičnim gospodinom nemaju nikakav kontakt, tako da je izlišno bilo kakvo povezivanje i komentarisanje - poručili su Ana i Rasta.

Podsetimo, mediji su ranije preneli da je A.A. koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" na Zvezdari, navodno venčani kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đurića Raste.

A. koji je sa suprugom bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Rasta oglasili su se povodom vesti koja se pojavila u medijima da je, navodno, pevačicin kum izrešetan sinoć na Zvezdari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Zvezdari izrešetan kum Ane Nikolić i Raste

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.