Na Telepu i u Petrovaradinu pronađena dva leša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Telepu i u Petrovaradinu pronađena dva leša

NOVI SAD -

Dva leša pronađena su danas u Novom Sadu, ali zasad nije poznato šta je uzrok smrti, a kako je za RTV izjavila dežurni istražni sudija Tatjana Đurašković, tela su poslata na obdukciju.

Leš starijeg muškarca pronađen je u Ulici Petefi Šandora, u kući u kojoj je stanovao.

Dežurni istražni sudija Tatjana Đurašković je za RTV izjavila da je telo poslato na obdukciju, a prema dosadašnjoj istrazi, na telu nema znakova nasilne smrti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Objekat je zapečaćen, a više detalja o smrti čoveka koji je, inače, bio srčani bolesnik, biće poznato nakon obdukcije.

Drugi leš je pronađen na Petrovaradinskoj tvrđavi, kod katakombi. Prema rečima Đuraškovićeve, u pitanju je, takođe, leš muškarca, za koji se pretpostavlja da je tu bio duže vreme, najmanje mesec dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena dva leša u Novom Sadu

Izvor: B92, 28.Jun.2012

Novi Sad -- Dva leša muškaraca pronađena su danas na dve različite lokacije u Novom Sadu, kaže Tanjugu dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tatjana Đurašković...Ona dodaje da su tela poslata na obdukciju i da za sada ni u jednom slučaju nije poznat uzrok smrti...Prvo je u stanu...

Nastavak na B92...

U Novom Sadu pronađena dva leša na dve lokacije

Izvor: Kurir, 28.Jun.2012

NOVI SAD - Dva leša muškaraca pronađena su danas na dve različite lokacije u Novom Sadu, izjavila je večeras Tanjugu dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tatjana Đurašković, dodajući da su tela poslata na obdukciju i da za sada ni u jednom slučaju nije poznat uzrok smrti...Prvo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.