Izvor: B92, 26.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu napadnuto vozilo KPS-a

Priština -- Na vozilo KPS-a je večeras pucano kod mesta Doganović, na putu Uroševac-Štrpce. Policajci srpske nacionalnosti nepovređeni.

Službeno vozilo Kosovske policijske službe koje se vraćalo sa graničnog prelaza Đeneral Janković, napadnuto je večeras oko 20 časova, kod mesta Doganović u opštini Kačanik, 20 kilometara od Štrpca i svega četiri kilometara od mesta gde su ubijena dva srpska mladića 27. avgusta. U vozilu su se nalazila četiri pripadnika KPS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpske nacionalnosti, koji dužnost obavljaju na graničnom prelazu.

Njihovo službeno vozilo je pogođeno sa nekoliko hitaca, ali su svi policajci ostali nepovređeni, i uspeli su da stignu do policijske stanice u Štrpcu.

Na mesto napada su izašle policijske patrole i velike snage Kfora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.