Na Horgošu zaplenjeni skupoceni satovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu zaplenjeni skupoceni satovi

Carinici su juče na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja tri skupocena ručna časovnika poznatih robnih marki, čija je vrednost procenjena na 55.500 evra.

Satove je pokušao da prokrijumčari 27-godišnji albanski državljanin, koji je na ulaznu carinsku kontrolu pristigao oko 16:45 časova, vozeći automobil BMW austrijskih registarskih oznaka. On je prilikom susreta sa carinicima, rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Ipak je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << detaljan pregled i tom prilikom je najpre u jednom od kofera pronađen ručni sat "Rolex Day-Date", vredan 24.500 evra. U drugom koferu pronađen je još jedan muški ručni časovnik "Audemars Piguet Royal Oak", čija je vrednost 7.500 evra i prazna kutija sa garantnim listom i fakturom za ručni sat "Rolex Oyster Yachtmaster". Sat koji je nedostajao u pronađenoj kutiji otkriven je ličnim pretresom na levoj ruci putnika.

Kako ukupna procenjena vrednost skupocenih satova prelazi trećinu vrednosti automobila, i on je privremeno zadržan, čime se ovaj prekršaj uvećava na 63.000 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.