Na Graničnom prelazu Gostun zaplenjen 221 kilogram marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Graničnom prelazu Gostun zaplenjen 221 kilogram marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su oko 221 kilogram marihuane i uhapsili N. C. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Gostun, na ulazu u Srbiju, drogu pronašla u kabini teretnog motornog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE NA GOSTUNU Policija kod kamiondžije pronašla 221 kilogram marihuane

Izvor: Blic, 11.Dec.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su oko 221 kilogram marihuane i uhapsili N. C. (25) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

U Sremčici laboratorija za uzgoj marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019, 14:42

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bеogradu otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuanе u vеštačkim uslovima i uhapsili N. I. (1996) zbog postojanja osnova sumnjе da jе izvršio krivično dеlo nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga...Policija jе u Srеmčici,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.