Na Gradini sprečeno krijumčarenje tekstila

Izvor: RTS, 12.Maj.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Gradini sprečeno krijumčarenje tekstila

Carinici su na graničnom prelazu Terminal Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 460 kilograma tekstila.
Kako se navodi u saopštenju, na pomenuti prelaz je 10. maja oko 21 čas pristigao kamion beogradske firme koji je prevozio tekstilnu robu, poput platna i drugih tekstilnih proizvoda.

Sva pomenuta roba bila je prijavljena po deklaraciji, međutim prilikom detaljne kontrole tovara koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nalazio u kamionu, carinici su otkrili još 460 kilograma materijala za izradu peškira koji nije bio prijavljen.
Sav repromaterijal, upakovan u 18 rolni je privremeno zadržan, a protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, saopštila je Uprava carina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hteli da prošvercuju – 460 kilograma tekstila, pa pali!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2016

Na graničnom prelazu Gradina carinici su 10. maja 2016. godine sprečili pokušaj krijumčarenja 460 kilograma tekstila...Naime, na pomenuti prelaz je oko 21 čas pristigao kamion beogradske firme kojim je prevožena razna tekstilna roba, poput platna i drugih tekstilnih proizvoda...Sav pomenut materijal...

Nastavak na Telegraf.rs...

Carinci na Gradini otkrili neprijavljen tekstil

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2016, 09:38

Na Graničnom prelazu Gradina carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja 460 kilograma tekstila koji je bio sakriven u kamionu...Nelegalni tekstil otkriven je 10. maja kada je kamion beogradske firme pun razne tekstilne robe stigao na granični prelaz s Bugarskom...Sva pomenuta roba je i bila prijavljena...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.