Izvor: Blic, 10.Feb.2024, 20:37

NUSRETA UBIO ROĐAK ZBOG ŽENE?! Jezivi detalji zločina na Pešteru: Tukao ga motkom do smrti, pa ga bacio u bunar: Tragovi krvi i dalje na ulici (FOTO)

Potraga za nestalim Nusretom Destanovićem završila se tragično, jer su vatrogasci iz bunara izvukli njegovo telo, čime su najcrnje slutnje potvrđene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo je mesto gde je mladić u Sjenici ubijen, nakon čega je njegovo telo bačeno u bunar FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2024

Potraga za nestalim Nusretom Destovićem završila se tragično, jer su vatrogasci iz bunara izvukli njegovo telo, čime su najcrnje slutnje potvrđene...Prema prvim informacijama sa terena, mladić je prvo pretučen usled čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar. Za ovo delo sumnja se da ga je učinio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.