NS: Uhapšeni zbog prodaje kokaina

Izvor: B92, 10.Maj.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Uhapšeni zbog prodaje kokaina

Novi Sad -- Policija je uhapsila tri osobe osumnjičene da su članovi kriminalne grupe koja se bavila prodajom koakina u Novom Sadu i Rumi, saopštila je policija.

Zbog sumnje da su prodavali kokain uhapšeni su L.V. (31) iz Novog Sada i Z.R. (26) iz Rume, a dan ranije uhapšen je i Novosađanin V.A. (27) koji se tereti za isto krivično delo.

Pretresom stana u Rumi u kojem je živeo Z.R. pronađen je kilogram supstance za koju se sumnja da je kokain, presa za pakovanje droge, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predmeti namenjeni pakovanju i prodaji droge, vaga za precizno merenje i novac u domaćoj i stranoj valuti.

Svi osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Tokom hapšenja L.V. je pokušao kolima da pobegne od policije, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVI SAD: Uhapšeni osumnjičeni za prodaju kokaina

Izvor: Kurir, 10.Maj.2013

Policija uhapsila L.V. (31) iz Novog Sada i Z.R. (26) iz Rume, zbog sumnje da su prodavali kokain, a dan ranije uhapšen je i Novosađanin V.A. (26) koji se tereti za isto krivično delo..NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija uhapsila je dve osobe za koje se osnovano sumnja da su članovi kriminalne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.