NS: Lažna bomba u Poreskoj upravi

Izvor: B92, 11.Okt.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Lažna bomba u Poreskoj upravi

Novi Sad -- Zgrada Poreske uprave u Novom Sadu evakuisana oko 11 h zbog sumnje da je u njoj bomba. Nakon provere otkriveno da sumnjivi paket nije eksplozivna naprava.

Sumnjiva naparava, kako saznaje B92, bila je primećena oko 10 sati u liftu zgrade Poreske uprave. Reč je o kutiji iz koje je virio ekser.

Pripadnici Kontradiverzione ekipe MUP-a - Policijske uprave Novi Sad odmah su stigli na lice mesta i uklonili napravu iz zgrade, a policija je zabranila prilaz zgradi, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inače nema detektor za metal.

Na licu mesta stigli su i vatrogasci.

Međutim, pripapdnici kontradiverzione jedinice MUP-a otkrili su da je reč o lažnoj bombi, odnosno da u sumnjivom paketu nema eksplozivne naprave.

Nakon toga, svi zaposleni vratili su se u zgradu Poreske uprave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Evakuisana zgrada Poreske uprave

Izvor: medio.rs, 11.Okt.2012

Zgrada Poreske uprave u centru Novog Sada evakuisana je oko 11 sati zbog sumnje da je u njoj postavljena eksplozivna naprava.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.