NOVOSTI SAZNAJU: Likvidiran zločinac za kojim je Srbija tragala: Trta jutros ubijen u JAR-u

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSTI SAZNAJU: Likvidiran zločinac za kojim je Srbija tragala: Trta jutros ubijen u JAR-u

Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR) nezvanično saznaju Novosti Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR) nezvanično saznaju Novosti. Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.godine.Podsetimo, beogradska policija rasvetlila je 2009.godine ubistvo Zvonka Pilčevića (37), čije telo je nađeno na trotoaru u Svetotrojeručkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ulici u Zemunu, i tragala je za Goranom Relićem (50) zvanim Trta iz Zemuna i Nikolom Bulatovićem (45), poznatim kao Pidža iz Beograda, osumnjičenima da su ga pretukli na smrt.Dgugi osumnjičeni za ovaj zločin, Bulatović, uhapšen je prošle godine u Kolašinu marta meseca i izručen Srbiji. Uskoro opširnije..

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tražili utočište, a stigla ih je smrt: Zemunac je samo jedan u nizu kriminalaca ubijenih u Južnoafričkoj Republici

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

U Južnoafričkoj Republici ubijen Goran Relić, za kojim je Srbija tragala 10 godina zbog zločina. U ovoj zemlji ove i prošle godine likvidirana su još petorica pripadnika srpskog podzemlja Južnoafrička policija istražuje okolnosti pod kojima je likvidiran Zemunac Goran Relić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.