Izvor: Blic, 20.Jun.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI "POTPIS" CRNOGORSKIH UBICA Likvidiraju sa SILIKONSKIM MASKAMA preko lica, a postoji samo JEDAN NAČIN da ih policija otkrije

Gotovo sve mafijaške likvidacije koje su se proteklih meseci dogodile u Crnoj Gori imaju jednu zajedničku crtu - ubice su na licima nosile silikonske maske zbog kojih ih je gotovo nemoguće prepoznati i razotkriti. Crnogorski policajci su zabrinuti i kažu da je u pitanju novi trend koji je zavladao među kriminalcima u Crnoj Gori, ali i Bosni i Hercegovini, i očekuje se da će ga prihvatiti i kriminalci iz Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OPASAN TREND BALKANSKE MAFIJE: Evo zašto će ubice biti SVE TEŽE NAĆI! Prvi ga provalili Crnogorci (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Jun.2018

Precizna upustva kako se prave silikonske maske koje sve češće koriste kriminalci u ubistvima po Crnoj Gori, mogu se naći i na internetu. Ono za šta upustva ne postoje jeste kako da policije otkriju ko se krije iza maske.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.