NOVI DETALjI UŽASA U BOGATIĆU: Udavio majku i povredio babu, pa se potukao sa policajcima i razbio im auto (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALjI UŽASA U BOGATIĆU: Udavio majku i povredio babu, pa se potukao sa policajcima i razbio im auto (FOTO)

Muškarac iz Bogatića je osumnjičen da je danas ubio majku i pretukao babu BOGATIĆ – Marko Puzić (28) iz Bogatića, danas oko podne, pretukao je i udavio svoju majku Desanku Puzić (63) i teško povredio baku Veru (86). Kako saznajemo, majka je preminula odmah od povreda, a baba je prebačena u bolnicu.Ovo se dogodilo u njihovom porodičnom domaćinstvu u Bogatiću, gde je mladić nesrećne žene jurio po dvorištu. Prema rečima komšija, majka i baka su ga sprečavale >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da ode kod komšije sa kojim je bio u poremećenim odnosima.Marko je nasrnuo i na policajce po dolasku na lice mesta i bio je u potpunom nervnom rastrojstvu. Nije ranije nikada bilo u porodici prijava za nasilje, niti je Puzić imao sukoba sa zakonom. Najverovatnije se radi o psihički obolelom licu.Policija je jedva savladala osumnjičenog jer se opirao tokom privođenja. Uniforme nekih od policajaca su čak bile natopljene krvlju nakon okršaja sa njim.PROČITAJTE I: BRUTALNO UBISTVO U BEOGRADU: Sin izbo majku pa joj prerezao vrat (FOTO) Osumnjičeni je tokom opiranja razbio staklo na policijskom autu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sin ubio majku i pretukao babu u Bogatiću

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2019

Dvadesetšestogodišnji muškarac je pretukao majku (63) u dvorištu preko puta njihove porodične kuće u Bogatiću i udario babu u glavu (86), nezvanično saznaje RTS.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.