NOVA PRESUDA STEFANU KARIĆU

Izvor: Kurir, 23.Okt.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA PRESUDA STEFANU KARIĆU

BEOGRAD - Zabranjeno mu da vozi automobil! Stefan Karić (25), sin Sretena Karića, osuđen je u Prvom osnovnom sudu na novčanu kaznu od 800.000 dinara zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena njegova saputnica Stanislava Pavlović (36). Takođe, Kariću je zabranjeno da u naredne tri godine upravlja automobilom. Na ovu presudu, međutim, žallbe su uložile sve stranke u postupku, pa je Apelacioni sud za utorak zakazao sednicu na kojoj će ih razmatrati.

- Žalbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na presudu podneli su advokati optuženog, kao i zamenik tužioca - kaže izvor iz Apelacionog suda.

Podsetimo, nesreća u kojoj je teško povređena Pavlovićeva dogodila se 29. aprila 2005. godine oko pet ujutru, kad je Stefan Karić BMNJ-om, čiji je vlasnik njegov rođak Bojan Karić, brzinom od 148 kilometara na sat, udario u banderu u Bulevaru mira na Dedinju.

Od siline udara automobil se skoro prepolovio. U prvoj presudi, kojom je osuđen na zatvorsku kaznu, navedeno je bilo i da je u trenutku nesreće bio nesposoban da upravlja automobilom, jer je u krvi imao preko dva promila alkohola. U drugoj presudi, međutim, kako nezvanično saznajemo, stepen njegove alkoholisanosti nije pomenut.  

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.