NOKAUT: Kada je video ubicu svoje ćerke svojom reakcijom šokirao sve (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOKAUT: Kada je video ubicu svoje ćerke svojom reakcijom šokirao sve (VIDEO)

Gnevan otac nokautirao čoveka osuđenog za ubistvo njegove trogodišnje ćerke.

Nakon što su u sudnicu ušetali Džesmin Gordon i njen dečko Kliford Tomas, oboje osuđeni za ubistvo trogodišnje Džamile, devojčicin otac je umesto svedočenja nasrnuo na Tomasa i snažno ga udario u glavu. Uprkos policiji koja je brzo uskočila da ih razdvoji, njih dvojica su nastavili da se obračunavaju i viču u sudnici.

Džemila Smit je kao žrtva zlostavljanja preminula prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << septembra, od posledica teških povreda prsa i glave. Za njeno ubistvo Džesmin Gordon je osuđena na 7 do 15 godina , a njen dečko Tomas na 4,5 do 15 godina zatvora.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.