NIŠ Muškarac pronađen mrtav u automobilu

Izvor: Blic, 22.Mar.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠ Muškarac pronađen mrtav u automobilu

Beživotno telo muškarca (45) pronađeno je večeras oko 20.45 sati u automobilu u Milentijevoj ulici u Nišu, saznaje "Blic".

Policijski uviđaj, koji bi trebalo da razjasni pozadinu ove tragedije, trenutno je u toku. Na licu mesta je i Hitna pomoć, ali su medicinari po dolasku, kako saznajemo, mogli samo da konstatuju smrt.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Muškarac izrešetan sa 14 metaka u automobilu

Izvor: B92, 22.Mar.2016

Muškarac (45) ubijen je sa 14 hitaca večeras oko 20.30 sati u Milentijevoj ulici u Nišu, saznaje "Blic"...Zločin se dogodio dok je parkirao automobil u dvorište...Beživotno telo muškarca pronađeno je u automobilu desetak minuta kasnije, a po priči svedoka prethodno se začulo nekoliko pucnjeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.