NIKŠA NESTAO ZBOG DUGOVA?

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKŠA NESTAO ZBOG DUGOVA?

BEOGRAD - Od menadžera i dalje ni traga ni glasa! Velimir Nikšić Nikša, direktor agencije „Taš estrada“, nestao je pre pet dana, ali se o njegovoj sudbini i dalje samo nagađa. Policija još nije zvanično pokrenula istragu jer nestanak nije prijavljen, a po gradu kruže priče da je „ispario“ zbog velikih dugova

BEOGRAD - Od menadžera i dalje ni traga ni glasa!

Velimir Nikšić Nikša, direktor agencije „Taš estrada“, nestao je pre pet dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali se o njegovoj sudbini i dalje samo nagađa. Policija još nije zvanično pokrenula istragu jer nestanak nije prijavljen, a po gradu kruže priče da je „ispario“ zbog velikih dugova. Dok jedni misle da je otet, drugi pak veruju da se „sklonio“. Nikšićevi prijatelji strahuju da mu se dogodilo „nešto loše“.

Nikšić je, prema nezvaničnim informacijama, bio u velikim finansijskim problemima. Navodno je u poslednje tri godine od ljudi sa estrade pozajmio ukupno oko 300.000 evra. U većini slučajeva, dugove je vraćao kroz organizaciju koncerata, koju bi odradila agencija „Taš estrada“.

Pevač Miroslav Ilić, međutim, kaže za Kurir da ne zna ništa o Nikšićevim navodnim dugovima.

- Niti sam upoznat, niti sam ikada čuo da Nikša ikome duguje pare. Ja sam zaista u šoku i ne znam ništa u vezi s tom pričom - rekao je Ilić.

Podsetimo, Velimir Nikšić nestao je u utorak po podne na putu od kancelarije u ulici Ilije Garašanina ka Sava centru. Prijatelji su ga zvali na sva tri broja mobilnog telefona, ali su oni i dalje isključeni. Neizvesno je šta mu se dogodilo, a njegova supruga Radmila i dalje odbija da bilo šta kaže novinarima.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.