Izvor: Blic, 28.Apr.2023, 23:07

NIKADA VIĐENE FOTOGRAFIJE BRAJANA VOLŠA Nakon Aninog nestanka snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje i baca smeće u kontejner (FOTO)

Na jučerašnjem suđenju Brajanu Volšu koji je optužen da je ubio svoju suprugu, Beograđanku Anu Volš, prvi put su prikazane fotografije koje s zabeležile nadzorne kamere, nakon Aninog nestanka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplivale jezive fotografije posle nestanka Ane Volš: Brajan kupuje testeru i sredstva za čišćenje

Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2023, 08:07

Tokom suđenja Brajanu Volšu, osumnjičenom da je ubio suprugu Anu Volš, prikazane su fotografije koje su snimile sigurnosne kamere, ana kojima se vidi Brajan kako kupuje testeru za metal i hrpu sredstava za čišćenje.. Na jednoj od fotografija vidi se i kako baca tešku crnu kesu za đubre u kontejner...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.