Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 05:59

"NIJE NI PRIŠAO DA MU POMOGNE" Udovica nastradalog Vladice iz Draževca traži maksimalnu kaznu za pijanog vozača koji je izazvao nesreću (FOTO/VIDEO)

„Dan je bio kao i svaki drugi, odvezao me je na posao do dragstora u Gornjoj Toponici, pomogao mi je oko ređanja robe i rekao: „Ja idem sada kući“. Uzeo je hleb, krenuo kolima ka Draževcu kada je na izlazu iz Gornje Toponice na njega naleteo automobil kojim je upravljao pijani vozač...“ Ovim rečima za „Blic“ počinje bolnu ispovest Biljana Milijić, supruga Vladice Milijića (62) iz Draževca koji je nastradao 30. septembra 2023. godine od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Niš – Aleksinac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.