Izvor: Blic, 14.Avg.2023, 03:03

"NIJE MOJU NIZAMU UBIO SAMO NERMIN" Oglasila se sestra monstruozno ubijene žene iz Gradačca: "Ubio je on život u njoj i ranije" (FOTO)

"Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. NIje to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sutkinja Lejla N. koja je odbila prijedlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli s kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici" - napisala je na društvenim mrežama Emina, sestra prve žrtve krvavog pira Nermina Sulejmanovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OCA I SINA SAHRANJUJU ZAJEDNO Gradačac okovan tugom: Sutra ispraćaj Đengiza i Denisa koje je hladnokrvno ubio Nermin Sulejmanović

Izvor: Blic, 14.Avg.2023

Đengiz i Denis Onder, otac i sin, žrtve su pomahnitalog fitnes trenera Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji ih je hladnokrvno ubio u petak. Njima će biti klanjana zajednička dženaza, a zakazana je za sutra, 15. avgusta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.