NI ČOJSTVA, NI JUNAŠTVA: Budvanka udarila Zagrepčanina (17) kolima pa pobegla, mladić kritično!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI ČOJSTVA, NI JUNAŠTVA: Budvanka udarila Zagrepčanina (17) kolima pa pobegla, mladić kritično!

BUDVA - Budvanska policija uspela je da pronađe i uhapsi Budvanku B.D., koja je jutros sat iza ponoći vozeći automobil marke "audi A3" udarila Zagrepčanina C. M (17) dok je prelazio ulicu i potom pobegla sa lica mesta.

Mladić je ulicu prelazio van pešačkog prelaza, a lekari se bore za njegov život. Nezgoda se dogodila kod hotela Aleksandar na gradskom bulevaru u Budvi.

Žrtva je od siline udara pala na asfalt, zadobivši teške telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opasne po život, dok je Budvanka autom pobegla sa lica mesta.

Nakon opsežne policijske akcije, pronađeno je vozilo "audi A3" , a odmah je uhapšena i Budvanka koja je inače rođena u Foči, a ima prebivalište u Budvi. O celom događaju upoznat je osnovni državni tužilac u Kotoru.

(Vijesti)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.