NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Braća propala u zaleđeni ribnjak, majka i otac skočili za njima!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Braća propala u zaleđeni ribnjak, majka i otac skočili za njima!

OSIJEK - Dvojica dečaka od 8 i 11 godina stradala su nakon što su u nedelju pala u ribnjak pun ledene vode u Josipovcu Punitovačkom, kod Đakova, a očajni roditelji skočili su za njima u pokušaju da ih spasu.

Zabrinuta što se ne vraćaju kući, majka je krenula u potragu za mališanima. Kada je naslutila što se zbilo, ona je dotrčala do ribnjaka i skočila u ledenu vodu. Za njom se u ribnjak odmah uputio i otac.

Da izvuku decu pomogli su im meštani koji su dotrčali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na mesto nesreće. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć.

"Deca su prevezena u osječki Klinički bolnički centar (KBC), gde su lekari pokušali da im pomognu, ali su oko 17 sati umrli", rekao je portparol PU Darijo Premec. Nezvanično, uzrok smrti je utapanje, ali čeka se rezultat obdukcije.

Policija je sprovela uviđaj, a daljom istragom će se utvrditi sve okolnosti nesreće, odnosno način na koji su deca upala u ribnjak.

"Pretpostavlja se da je pukao led pod njima ili su se okliznuli i pali", kažu šokirani meštani.

(Večernji list)

Autor: EPK,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.